30.09.2012

Kyllingkjøttboller og mangosalsa

Fant en oppskrift hos Camilla som skriver bloggen Villa Greve og jeg måtte bare prøve!
Knallgode smaker og en litt annerledes middag enn vi er vant til, og den skal absolutt prøves igjen.


Kyllingkjøttboller
450 g kyllingkjøttdeig
1 egg
1 ss brødrasp
1/2 dl valnøtter
salt og pepper
1 fedd hvitløk
1 ss sweetchili saus
1 dl melk 
2 vårløk

Bland alle ingrediensene i en bolle og form små kjøttboller som du gjennomsteker på stekepannen

Mangosalsa
1 mango
1 chili
2 ss frisk koriander
1 ss hvitvinsedikk
2 ss olivenolje
saften av 1 lime
salt og pepper

Kutt opp alle ingrediensene og ha de i en skål
Kan godt stå en stund før servering

Chilifresh
1/2 boks Creme Fraiche
sweet chilisaus

Server retten med kokt pasta som anvist på pakken

ENJOY!

5 kommentarer:

  1. Nam, det hørtes super digg ut.

    SvarSlett
    Svar
    1. kan virkelig anbefale denne :)

      Slett
  2. Så artig den falt ii smak, en favoritt her i huset :)
    Søndagsklem fra meg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Det var nydelig Camilla :) Takk for oppskrift, og takk for at jeg fikk dele :)

      Slett
  3. Dette så jo virkelig spennende ut. Må prøves, takk :)

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag