♡ Karrierebytte?

Klikk på bildet for å komme til min nettbutikk

NY START?

Har du et ønske om å starte for deg selv?
Å stoppe opp for å spørre seg selv hva man drømmer om kan være en tankevekker, og noe vi gjør alt for sjelden. Dagene flyter litt over i hverandre, og vi tar til takke med å ha det OK slik det er.
Kanskje vil ikke den jobben du har i dag ta deg nærmere dine drømmer, kanskje står du på samme plass i livet om 10 år, bare eldre? Noen ønsker kun å spe på den inntekten man allerede har, mens andre går inn i bransjen med ønske om et karrierebytte.

Å jobbe sammen med meg under paraplyen Forever Living betyr at du kan være din egen sjef,
der du kan bestemme arbeidstid og arbeidsplass selv og samtidig få mer tid til det du har lyst til. Det er du som bestemmer hvor mye du vil tjene, hvilke mål og drømmer du vil oppnå, og hvor mye tid du ønsker å legge i dette. Det er din innsats og dine mål som blir drivkraften, både på hvor langt du vil nå, men også hvor fort du vil gå. Personlig utvikling, og ha mulighet til å jobbe i en spennende bransje i så stor vekst har vært utrolig viktig, og lærerikt for meg.

Som selvstendig forhandler i Forever får du en unik mulighet til å starte for deg selv og bli din egen sjef, samtidig som du har et stort team i ryggen som løfter deg opp, motiverer og gir trygghet og viser deg veg,og du vil få tilgang til anerkjente produkter med svært god kvalitet som du kan tilby dine kunder.


JOBBE I TEAM

Ønsker du å jobbe sammen med meg vil jeg gi deg personlig oppfølging og gi det tilgang til opplæringen som trengs for å bli en profesjonell forhandler. Når du har fått kjennskap til produktene og ønsker å bygge videre i din karriere må du bytte team og hjelpe disse til å bli fremgangsrike. Dette er verdens minst egoistiske jobb, og man lønnes etter innsats.  Med webinarer som gir faglig påfyll, arrangementer, sammenkomster og teamgrupper via Internett vil du aldri være alene.

HVORDAN TJENE PENGER?

Alle bonuser og utbetaliner er overskudd av salg.
Anbefaler alle nye forhandlere å kjøpe en liten startboks for å komme igang med produkttesting, og beløpet bestemmer du selvfølgelig selv. Du får overskudd av salg, men også provisjon av salg hos de i ditt team. Jo mer du selger, og jo flere du hjelper å starte sin business, jo mer tjener du. Fordelen med vår Markedsplan er når du først har nådd et nivå så faller du aldri ned derifra. Rettferdig og enkelt

Alle stillinger på Markedsplanen, vår forretningsmodell er ledige. Det byr på stor økonomisk frihet, luksusreiser, bilbonus og masse masse mer. Ønsker du å gjøre noe med livet ditt? Hvorfor vente? Hos oss er det ingen risiko, krav til minstekjøp eller innmeldingsavgifter og andre skjulte kostnader.
Og uansett hvilken drøm du bærer på har jeg en kollega som kan vise at det er mulig.
Her kan du også se en kort introduksjon/ forretningspresentasjon jeg har laget
Kunne du tenkt deg å vite mer om det å være en FBO - ta kontakt så tar vi en uforpliktende prat.
stinelervik@gmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag